2 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Gootsteen Ontstoppen Zeeland

Wij beëindigen uw gootsteen verstopping!

Gootsteen ontstoppen Zeeland

Gootsteen Ontstoppen Zeeland? Bent u de afwas aan het doen en spoelt het water ineens niet meer weg uit uw gootsteen? Dan is de kans groot dat er ergens in de afvoer een opstopping zit.

Een verstopping in de gootsteen kan op verschillende manieren veroorzaakt worden. Regelmatig komt het voor dat vastzittend eten zorgt voor een verstopping in de gootsteen. Daarnaast merken we dat zeepresten, vet en olie ook vaak een gootsteen verstopping veroorzaken.

Bevindt er een verstopping in uw gootsteen? Neem dan contact op met Gootsteen Ontstoppen Zeeland via 0118 201 687. De loodgieters van Riool Ontstoppen Zeeland helpen u graag!

Gebruik deze middelen niet

We ervaren dat veel mensen een verstopping proberen te verhelpen met ontstoppingsmiddelen. Bouw- of supermarkten bieden een groot assortiment van ontstoppingsmiddelen aan.

Helaas kan het gebruik van een aantal van deze middelen resulteren in beschadigingen in de afvoer. Deze chemicaliën kunnen namelijk een bijtende werking hebben.

Daarnaast zijn deze middelen ook niet goed voor de gezondheid van u en uw huisgenoten. Deze gassen die vrijkomen bij het gebruik van de middelen zijn niet goed om in te ademen. Hierdoor kunt u last krijgen van ademhalingsproblemen.

Daarnaast is het ook nog geen zekerheid dat het ontstoppingsmiddel echt werkt. En als het middel wel werkt, dan komen dus al die chemicaliën in het rioolwater. Deze vervuiling van chemicaliën is niet goed voor de waterzuivering en het milieu.

Wilt u dat uw verstopte afvoer direct weer doorloopt? Neem dan gerust contact op met Riool Ontstoppen Zeeland via 0118 201 687.

Oorzaak gootsteen verstopping

Wanneer u zelf uw gootsteen probeert te ontstoppen, is het van belang om er eerst achter te komen waar de verstopping zich bevindt en waardoor de verstopping is ontstaan. In veel gevallen zien we dat de verstopping wordt veroorzaakt door een vastzittend object.

Afhankelijk van wat de oorzaak is en waar de verstopping zich bevindt, kunt u bepalen op welke manier u de verstopping het best kunt verhelpen.

Een gootsteen verstopping ontstaat vaak door een ophoping van vet, olie en etensresten. De meeste mensen denken dat vet/olie wel weggespoeld wordt met het water maar in de afvoer gaat het juist stollen en kleven aan de afvoerwand. Hierdoor kunnen de vetten/oliën ophopen en kunnen etensresten blijven hangen.

In dit geval raden wij u aan de verstopping terug naar boven te halen en niet door te duwen in de afvoer. U kunt de verstopping naar boeven halen door zuigkracht te creëren met een plopper of met een waterstofzuiger.

Wilt u de hulp inschakelen van een ervaren ontstoppingsdienst in Zeeland? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Zeeland via 0118 201 687.

Gootsteen ontstoppen met een plopper

U kunt een gootsteenverstopping verhelpen met een plopper. Dit kan een effectieve methode zijn om een blokkade in de afvoer los te maken maar werkt helaas niet altijd voor hardnekkige verstoppingen.

Om een plopper effectief te gebruiken zet u de plopper op de verstopte afvoer. De rubberen zuignap moet volledig over de afvoer heen zitten en goed aansluiten. U kunt vervolgens zuigkracht creëren door de steel van de plopper door de steel op en neer te duwen.

Zet niet te veel kracht wanneer u de plopper op de gootsteen duwt. Hiermee kunt u de verstopping namelijk hardnekkiger maken. De bedoeling is dat u deeltjes van de verstopping naar boven ziet komen door de zuigkracht.

Lukt het niet om de verstopping zelf te verhelpen. Dan is de verstopping waarschijnlijk te hardnekkig. Neem contact op met Gootsteen Ontstoppen Zeeland via 0118 201 687.

Gootsteen ontstoppen met zuiveringszout en azijn

U kunt uw gootsteen ook ontstoppen met zuiveringszout en azijn. Dit is een eenvoudige en goedkope manier. Hoe doet u dit?

Pak een bak of emmer en doe daar een laag zuiveringszout in. Meng de baking soda vervolgens aan met azijn en vul de emmer of bak daarna met heet water.

Giet het mengsel vanaf zo hoog mogelijk boven de gootsteen in de afvoer. Door de hoogte kunt u meer druk creëren op de verstopping. Hopelijk komt de blokkade direct los. Het kan ook zijn dat u het een nachtje in moet laten trekken.

Wanneer u zeker wil zijn dat uw verstopping verholpen wordt, raden wij een professioneel bedrijf in te schakelen. Bel dan voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Zeeland naar 0118 201 687.

Afvoer ontstoppen door professionals

Wanneer u de verstopping laat verhelpen door een professioneel ontstoppingsdienst, weet u zeker dat u voorlopig geen last meer heeft van een verstopping. En mocht het wel zo zijn dat u binnen 3 maanden na de afspraak weer een verstopping heeft, dan komen wij dit gratis voor u oplossen.

Omdat elke verstopping anders is, varieert de prijs ook. Wij houden rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Wij zorgen in ieder geval altijd voor een eerlijke prijs. Wij komen altijd vooraf met een prijsopgave. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we uw goedkeuring hebben. Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Zeeland via 0118 201 687.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Zeeland helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Zeeland? Riool Ontstoppen Zeeland staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Zeeland.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Zeeland? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Zeeland!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Zeeland

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe maak ik een afspraak met Riool Ontstoppen Zeeland?

Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. Heeft u een verstopping? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Zeeland via 0118 201 687.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Dat is mogelijk. U kunt uw afspraak annuleren door, minimaal 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0118 201 687.

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Bij het maken van de afspraak wordt een tijdblok met u afgesproken. U mag verwachten dat wij dan ook bij u langs zullen komen.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag.

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Bij ontstoppingen die worden uitgevoerd door Ontstoppingsdienst1 Zwolle, krijgt u twee maanden garantie. Dit betekent dat wanneer de verstopping binnen twee maanden terugkeert, wij de verstopping tegen een gereduceerd tarief komen ontstoppen.

Is dit bij u het geval? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Zeeland via 0118 201 687.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Zeeland?

Ontstoppingsdienst Zeeland ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Daarnaast helpen wij u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Zeeland bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Zeeland inschakelen? Neem gerust contact op via 0118 201 687.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

We zijn werkzaam in Zeeland en omstreken. Waar u ook woont in Zeeland, wij rekenen geen voorrijkosten!

Bel nu 0118 201 687 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Zeeland zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In sommige gevallen is dat mogelijk, maar vaak is dat geen gemakkelijke klus. Afhankelijk van de verstopping hebben wij op de specifieke

Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Zeeland op 0118 201 687.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 2 maanden?
Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

2 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

103

NA STARTTARIEF

31

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Zeeland was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

Voetbalvereniging Kapelle

Riool Ontstoppen Zeeland is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Basisschool Vlasgaard

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Zeeland.

Esther

Herbergier de Maashorst

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Zeeland is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

Restaurant Midden Zeeland

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button